Incasso voor ondernemers

  • Home
  • Incasso voor ondernemers

Collect8 is er voor u als ondernemer

Ondernemers laten ondernemen zonder zorgen over openstaande vorderingen. Dát is onze missie!

Iedere ondernemer wordt vroeg of laat geconfronteerd met openstaande facturen. Dit is een risico van het ondernemerschap dat helaas niet of lastig is te voorkomen. Wat wél is te voorkomen, is een (te) lange periode van onzekerheid over de betaling van openstaande facturen. Uitstel leidt doorgaans tot afstel, toezeggingen zijn vaak een lege huls en betalingsregelingen worden in de regel niet of slechts gedeeltelijk nageleefd. Ons doel is deze zorgen uit handen te nemen, zodat u uw aandacht volledig op het ondernemen kunt richten.

Incasso advocaten en bedrijfsjuristen die doorpakken!

Als onderdeel van Legal8 Advocaten & Bedrijfsjuristen onderscheiden wij ons van een regulier incassobureau. Kenmerkend voor onze dienstverlening is namelijk juridisch inhoudelijke kwaliteit met het oog op een eventuele gerechtelijke procedure. Wij laten uw debiteur weten dat het “menens” is en dat wij zullen doorpakken als zij niet tot betaling overgaat. In tegenstelling tot een regulier incassobureau zitten wij uw debiteur niet weken- of zelfs maandenlang achter de broek aan zonder daadwerkelijk door te pakken. Wij laten onze tanden zien! Lees hier over de verschillen tussen Collect8 en een regulier incassobureau.

Wij staan voor het principe “juridisch doorpakken”. Uw debiteur wordt op korte termijn – maar op een juridisch correcte wijze – gesommeerd de openstaande factuur te voldoen. Wordt duidelijk dat dit traject geen positief effect heeft, dan zullen wij met uw goedkeuring verdergaande rechtsmaatregelen treffen. Wij kunnen dan een dagvaarding opmaken en een gerechtelijke procedure starten eventueel in combinatie met het leggen van beslag.

 

Dit kunt u in ieder geval van ons verwachten:

  • No cure no pay incassowerkzaamheden in het minnelijke traject: incasseren wij niets, dan kost het u ook niets.

  • Daadkrachtige en deskundige behandeling door een incasso advocaat of incasso bedrijfsjurist. Wij staan voor doorpakken!

  • Dienstverlening van A tot Z: van het in behandeling nemen tot het ten uitvoer laten leggen van een uitspraak van de rechter.

  • Wij zijn bereid én in staat om verder te denken dan alleen het verrichten van incassowerkzaamheden.