Zakelijke incasso’s

  • Home
  • Zakelijke incasso’s

Gespecialiseerd in zakelijke incasso’s, geen particulieren

Wij zijn gespecialiseerd in het verrichten van zakelijke incasso’s voor ondernemers en ondernemingen. Hier zijn wij open en eerlijk in: ondernemers en ondernemingen zijn bij ons aan het juiste adres.

Grote vorderingen (> € 2.000,-)

Ook zijn wij open en eerlijk in het ‘soort’ vorderingen die wij behandelen. Omdat wij een juridisch kantoor zijn, hebben wij ons gespecialiseerd in incasso’s met een bepaalde hoogte en/of met een juridisch geschil. Incasso’s voor ‘kleine’ vorderingen (< € 2.000,-) heeft op basis van alleen no cure no pay vaak weinig zin. Dit komt met name omdat de debiteur ‘weet’ dat schuldeisers doorgaans alleen bij grote vorderingen bereid zijn te procederen. Hiernaast kunnen wij onze principes van juridische daadkracht en doorpakken meestal niet ten uitvoer leggen bij kleine incasso’s.

Natuurlijk zijn er uitzonderingen mogelijk. Soms heeft u bijvoorbeeld een ‘lage’ vordering, maar is het voor u een principekwestie. U wenst betaald te krijgen en bent bereid om naar de rechter te stappen. In die situatie kunnen wij uw incasso toch behandelen.

Contact

Heeft u hier vragen over? Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.